El CF Vilafranca descansa a la jornada 3 de la 2ª Regional

Fins ara ha disputat dos partits de competició un empat i una derrota

El CF Vilafranca no va disputar partit de lliga a la 2ª Regional aquest passat cap de setmana ja que li tocava descans. El Grup 1 en aquesta categoria està format per 15 equips, descansant cada jornada un d’ells. Malgrat aquest fet el planter del CF Vilafranca va entrenar el passat divendres amb total normalitat sota la direcció dels entrenadors Fabrizio Burtet i Àlex Tena per tal de preparar el partit de la jornada 4 amb el que s’enfrontarà amb el RC Salsadella al camp del Serrito. Aquest partit serà el diumenge 7 a les 16 hores i s’ha canviat l’ordre de la competició com ocorrira l’any passat a petició del Salsadella ja que aquest partit a la segona volta coincidirà amb les festes de Sant Blai que es celebren al municipi.

Fins ara el CF Vilafranca ha disputat dos partits de competició amb el balanç d’un empat (1-1 al Serrito contra el Tírig) i una derrota per 4-1 al camp del líder Càlig. El Vilafranca ocupa l’onzena posició a la classificació de la 2ª Regional amb 1 punt.

Directe