Segona derrota del Morella en aquest inici de temporada

Un partit jugat a La Pobla Tornesa i amb un temperatura de vora 35ºC

CD LA POBLA TORNESA 1
MORELLA FC 0

El Morella FC no va poder pescar res en el seu primer desplaçament de la temporada. Un partit jugat aquest diumenge a les 12 hores al camp de La Pobla Tornesa i amb un temperatura propera als 35 graus. Calor excesiu en un partit resolt amb un més que discutible penal.

Primera part de domini altern, sense ocasions i en el que l’empat a 0 al descans va ser just. Els locals volien dominar més el joc i controlaven millor el baló davant d’un Morella ben plantat, al que no li eixien les jugades i que arribava tard al baló. Al Morella li va passar factura l’elevada temperatura en aquest partit. Amb el 0-0 i sense ocasions acabava la primera part.

A la segona el joc no va millorar excesivament per part dels dos conjunts. Al minut 50, acció polèmica amb un penal que l’àrbitre va decretar i que el Morella va protestar considerant-lo inexistent. Jugada polèmica i gol de La Pobla Tornesa, definitiu per a la sort del partit. El joc continuava amb poques opcions morellanes per empatar el partit i amb un conjunt local que estava content amb el resultat. Als darrers instants, arreó final del Morella per tal d’empatar el partit i al minut 90 nova acció polèmica. El porter local arrolla totalment a Pau ocasionant-li una important lesió nasal que l’àrbitre no va xiular com a penal. Al final, segona derrota del Morella en aquest inici de temporada.

Directe