Les errades defensives van condemnar al Cinctorrà contra el Xert

En un partit disputat al Camp del Pla de Mig Ull

CE CINCTORRÀ 3
CE XERT 5

Les errades defensives van condemnar al Cinctorrà contra el Xert en partit disputat al Camp del Pla de Mig Ull. Un encontre en el que els visitants també van mostrar més potència ofensiva que defensiva, ja que van cometre importants errades en defensa. El partit va començar amb un Cinctorrà despistat, però que poc a poc va anar entrant al partit, dominant-lo i marcant l’1 a 0 al minut 30 per mediació de Marc Puig. El Cinctorrà va poder aguantar i arribar al descans amb avantatge al marcador.

A la segona part les coses van canviar de forma clara i el Xert empatava a 1 al minut 51. El Cinctorrà no va baixar els braços i es posava de nou per davant amb gol d’Agustín (2-1) al minut 55. Però el Xert aprofitava els desajustos defensius del Cinctorrà per igualar de nou al 60 i avançar-se 2-3 al minut 64. El partit es tornava boig i el Cinctorrà empatava a 3 al minut 69 per mediació novament d’Agustín. Però el Xert no perdonaria més regals i amb dos gols més liquidava el partit amb el 3-4 al minut 71 i el definitiu 3-5 que pujava al marcador al minut 77 de partit. Amb aquest resultat el Cinctorrà continua amb 0 punts i ha encaixat 9 gols en dos partits.

Directe