El CF Vilafranca perdia el seu primer partit de la nova temporada

Al minut 83 anotava el 4-1 definitiu front al de Càlig

CÀLIG CF 4
CF VILAFRANCA 1

El CF Vilafranca perdia el seu primer partit de la nova temporada en la seua visita a un camp sempre difícil i exigent com és el de Càlig. El Vilafranca es va veure superat pel Càlig a la primera part.

Després d’un inici equilibrat i amb els dos equips buscant la porteria contrària, un clar penal al minut 16 permetia als locals situar l’1 a 0 al marcador. El Vilafranca va intentar refer-se però al minut 37 es trobava amb el 2-0 en contra en una acció molt protestada, ja que els vilafranquins reclamaven clara posició de fora de joc del jugador que anotava el gol. Per si fora poc, al minut 43 després d’un llançament de banda el Càlig anotava el 3-0 amb el que s’arribava al descans.

A la reanudació el CF Vilafranca va eixir disposat a millorar la seua situació al partit i aconseguia reduir distàncies al minut 61. Un baló aeri obert a un dels costats de l’àrea era aprofitat per Adrián Gil per introduir-se a l’àrea i marcar el 3-1. Amb aquest resultat el Vilafranca comptava amb una clara ocasió per apropar-se encara més al marcador amb una ocasió d’Andreu. Finalment el Càlig al minut 83 anotava el 4-1 definitiu.

Directe