Vistós partit d’un Vilafranca que va merèixer guanyar

Intentava dominar el partit tocant baló i creant perill a la porteria del Tírig

CF VILAFRANCA 1
CF TÍRIG 1

Vistós partit per obrir temporada al Camp del Serrito entre el Vilafranca i el Tírig en un partit en el que el Vilafranca va fer mèrits per aconseguir la victòria si bé al final tot va quedar en un empat. Bon joc del Vilafranca que intentava dominar el partit tocant el baló i creant perill a la porteria del Tírig.

Els visitants aprofitaven una indecisió defensiva per tal d’anotar el 0-1 al minut 16 per mediació del seu davanter Dimou. El Vilafranca va continuar amb la mateixa dinàmica en un partit molt complet de l’equip que dirigeix Fabrizio Burtet. Al minut 32 el davanter Enric amb un esplèndid remat de cap amb vaselina i pillant avançant al porter del Tírig aconseguia l’empat a 1.

La segona part va ser de gran domini del Vilafranca que va crear gran quantitat d’ocasions de gol. Destacar algunes d’elles a les botes de Adrián Gil o Edo. El domini del Vilafranca va ser absolut i es va reclamar un penal sobre Edo. El Tírig també va demanar un penal, si bé l’àrbitre es va desentendre d’ambdues accions. Al final empat a 1 al Camp del Serrito en un bon partit que el Vilafranca va poder guanyar.

Alineació CF Vilafranca
Adrián, Héctor, Bruno, Nicolás, Andreu, Iván, Adrián Gil, Pau, Mateu, Edo i Enric. També van jugar Sergi, Pablo Pitarch i Ximo

GOLS
0-1 min. 16
1-1 min. 32 Enric

Directe