El Morella estrena la temporada amb derrota a casa

Els Ibarsos s'en duia els tres punts amb dos gols marcats al segon període

MORELLA FC 0
CD. ELS IBARSOS 2

El Morella FC va caure derrotat a la Fàbrica de Giner al primer partit de la temporada. Els Ibarsos s’en duia els tres punts amb dos gols marcats al segon període.

A la primera part el joc va estar prou igualat i amb gran respecte al terreny de joc entre dos conjunts que es coneixen bé. El Morella FC intentava tocar el baló molt més que el seu rival, dominant el joc encara que sense acabar de crear clares ocasions de gol. El Morella ho va intentar, però les seues opcions ofensives no es van transformar en cap gol.

A la segona part, Els Ibarsos inaugurava el marcador al minut 52 per mediació de Ramón i a partir d’aquest instant els visitants van pasar a dominar el joc i a controlar el partit. El Morella FC continuava buscant el marc contrari per tal d’empatar l’encontre si bé el 0-2 de Els Ibarsos, marcat per Benages al minut 87 va sentenciar definitivament el partit.

Alineació Morella FC
Dídac, Pau, Héctor, Manel, Miguel Ángel, Mario, Jordi, Fernando, Cristian Ibáñez, Luis Mor i Andreu Serret. També van jugar Sergi Guimerà i Monfort

GOLS
0-1 min. 52
0-2 min. 87

Directe