El Cinctorrà perd clarament al Porrejat d’Atzeneta

El CE Cinctorrà acabà perdent per un clar 4-0 davant d'un potent equip local

UE ATZENETA 4
CE CINCTORRÀ 0

El CE Cinctorrà no va poder traure res positiu de la seua visita al Porrejat d’Atzeneta i acaba perdent per un clar 4-0 davant d’un potent equip local. Els de Cinctorres comptaven amb una convocatòria de 15 jugadors, si bé al final es van desplaçar 13 jugadors al partit. Al tram inicial del partit, el CE Cinctorrà va collar els seus millors minuts a l’encontre i va estar ben plantat sobre el terreny de joc. L’Atzeneta intentava avançar-se al marcador, si bé no ho va aconseguir fins al minut 38 per mediació de Rafa. El Cinctorrà a la primera part va comptar amb clares ocasions per marcar amb un remat al travesser i una vaselina de Joaquín que els defenses van salvar a la línia de gol.

A la segona part tot es va complicar per a l’equip de Cinctorres ja que als pocs minuts de joc Elias feia el 2-0 i al 51 Leonardo el 3-0. L’Atzeneta sentenciava el partit i creava perill a les contres, marcant el 4-0 definitiu al minut 80 per mediació de Antonio. Un Atzeneta que es va mostrar molt efectiu en atac i aprofitava bé les ocasions.

Alineació CE Cinctorrà
Javi, Rubén Ripollés, Santi, Marco, David Ferrer, Christian, Joan, Marc Ripollés, Ferran, Aurás i Joaquín. També van jugar Dani Aguilar i Eric

GOLS
1-0 min. 38
2-0 min. 49
3-0 min. 51
4-0 min. 80

Directe