Restaurant Blanca guanya la final del “futbito”

S'ha imposat als penals al Rei Don Jaime després d'un vibrant encontre que acabava en empat

L’equip del Restaurant Blanca és el nou campió de futbol sala a Morella, després d’haver superat a l’Hotel Rei Don Jaime a la tanda de penals. La final de la XXX edició del Campionat de Futbol Sala ‘Ciutat de Morella’ es resolia als penals després d’un partit trepidant que acabava 3-3. A la pròrroga no arribava cap gol i des del punt de penal al Restaurant Blanca com a campió.

Va ser una final amb un ritme frenètic i amb gran quantitat de públic al Centre Esportiu Jaume I de Morella. També la calor es va penetrar a la instal·lació esportiva i la temperatura, tant futbolística com meteorològica era alta al Poliesportiu. Restaurant Blanca va jugar amb Raúl, Esteban, Javi, Noto, Nico, Martí, Óscar, Miquel, Fernando i Llanes. Per la seua banda Hotel Rei Don Jaime formava amb Dídac, Cristian, Marín, Moles, Sorri, Guille, Fábregas, Mario i Jordi. Blanca s’avançava molt ràpid al marcador amb dos gols molt seguits anotats per Fernando i Nico entre els minuts 5 i 7 de la primera part. Amb el 2-0, Hotel Rei Don Jaime passaria a dominar, si bé l’espectacular actuació del porter Raúl va impedir molts gols dels morats. A falta de 4 minuts per al final del primer temps, Marín feia el 2-1 per a l’Hotel Rei Don Jaime i Mario, a falta de 2 segons per al descans aconseguia l’empat a 2 gols amb el que acabava el primer periode. Una part en la que Blanca comptava amb la renda de 2-0 i Hotel Rei Don Jaime aconseguia empatar, això sí, trobant-se amb la gran actuació del porter Raúl que va ser escollit com a millor jugador de la gran final.

La segona part va ser molt vistosa i amb clares ocasions per als dos equips. Grans intervencions dels porters dels dos conjunts, Raúl de Restaurant Blanca i Dídac de l’Hotel Rei Don Jaime que van tindre una actuació molt destacada al partit. Restaurant Blanca aprofitava un clar penal per aconseguir el 3-2, marcat per Óscar Amela i que avançava de nou a Blanca al marcador. Hotel Rei Don Jaime a la recta final del partit i amb un gran gol de Jordi aconseguia l’empat a 3 definitiu amb el que acabava el partit.

La final del XXX Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella a nord\íntegre

La pròrroga va ser trepidant i el cansament del partit comenaçava a afectar una mica als jugadors. Cinc minuts de prolongació amb la pròrroga que van seguir amb l’alt ritme amb el que comptava la final en el seu conjunt. Moltes ocasions, balons al pal, paradons dels porters i empat a 3 gols al final també de la pròrroga que conduïa als protagonistes del partit a la tanda final.

Si el partit va ser equilibrat i amb una pròrroga sense gols, la tanda final de penals va ser espectacular. Tant Restaurant Blanca com Hotel Rei Don Jaime van transformar els tres penals que havien de llançar i l’equilibri continuaria. El desempat final donava el triomf a Restaurant Blanca que no va fallar cap dels penals llançats en tota la tanda.

Restaurant Blanca es proclamava campió per primera vegada en la història del Campionat de Futbol Sala ‘Ciutat de Morella’, després d’haver caigut també als penals en la final de l’any anterior contra Casa Pere. Esta vegada la sort de la tanda de penals els va somriure i Restaurant Blanca es proclama com a nou campió del futbol sala a Morella.

SCKA La Ropla,
campió infantil

Amb molta emoció i gran ambient al Centre Esportiu Jaume I de Morella es disputava la gran final de la primera edició del Campionat infantil-cadet.

Un partit que va enfrontara CSKA La Ropa i a Tactic FS, dominadors de la primera fase del campionat en la que estaven també els equips de Morella i Maestrazgo. L’equip del CSKA La Ropa de Vilafranca guanyava la final per 4 gols a 1 en un fet que no s’esperaven els jugadors després d’haver perdut el partit de la primera fase. El CSKA La Ropa va estudiar el partit per tal de superar a Tactic FS, el seu rival i, fruit d’eixa labor, a la gran final ho va poder aconseguir.

Directe