Hotel Rey Don Jaime vs Restaurant Blanca, la gran final del futbito

Serà al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I aquest proper divendres 3 d’agost

L’equip de Restaurant Blanca

El XXX Campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella disputarà aquest proper divendres 3 d’agost les seues grans finals, tant a la categoria infantil com a l’absoluta. Durant la present setmana s’han disputat les semifinals i ja es coneixen els finalistes. La gran final en la competició infantil la disputaran els equips de Tàctic FS i CSKA La Ropa, que ja van ser primer i segon a la primera fase de la competició, mentre que la gran final a la categoria absoluta la jugaran Hotel Rey Don Jaime i Restaurant Blanca, també els dos primers classificats a la primera fase de la competició.

Les semifinals del campionat infantil no deparaven finalment grans sorpreses i en la nit de dimarts l’equip de Tactic FS es classificava per a la final després de superar per 6 gols a 0 al Maestrazgo. L’equip de Tactic a jugar amb Cristian, Marc, Quim, Lucas, Palomo, Gerard i Juan. Maestrazgo alineava a Nerea, Paula, Carla, Natalia, Ainoa, Carlos i Iván. Els gols de Tactic van ser marcats per Juan (3), Marc, Quim i Lucas. A la segona semifinal en categoria infantil, CSKA La Ropa derrotava per 6-2 al Morella i es classificava per a la final. CSKA jugava amb Santi, Enric, Rubén, Sergi, Javi, Iván, Iker, Héctor i Erik. L’quip del Morella alineava a Arnau, Josele, Iván, Nacho, Juan, Xavi, Albert i Álex. Els gols de CSKA La ropa van ser marcats per Iker (3), Rubén, Javi i Iván. Per part de Morella gols marcats per Nacho i Xavi.

A la categoria absoluta la nit de dimarts arribava el partit entre Hotel Rey Don Jaime i Iglesuela amb la victòria dels primers per 4 gols a 1, classificant-se dos anys després per a la final de la competició. L’equip del Hotel Rey Don Jaime va jugar amb Dídac, Marín, Mario, Moles, Fábregas, Jordi, Cristian, Guille i Monfort. Per part de Iglesuela van jugar Diego, Manel, Héctor, Raúl, Adrián, Nicolás, Sergio i Borja. Els gols de Jaime van ser Mario (2), Moles i Jordi. Per part de Iglesuela el gol va ser marcat per Mario. A la segona semifinal , Restaurant Blanca derrotava per 5-3 a Arcillas Vega el Moll. Blanca jugava amb Raúl, Amela, Esteban, Martí, Javi, Llanes, Nicolau, Fernando i Querol. L’equip de Arcillas alineava a Ricardo, Migue, Joan, Sergi Guimerà, Tati, Pau Escribano, Christian Ortí, Torre i Marc. Per a Blanca gols de Fernando (3), Nicolau i Llanes i per Arcillas, Sergi (2) i Joan.

Directe