Todolella insta a l’estalvi de l’ús de l’aigua

Es demana als veïns a regar els horts durant la nit i a les granges a fer un ús racional i de consum no emmagatzemat de l’aigua

L’Ajuntament de Todolella insta a la població a un ús responsable de l’aigua davant el període de sequera que pateixen els municipis. Des del consistori s’ha transmès una sèrie de mesures quant a l’ús d’aquest recurs en els horts i en les granges de la zona.

Els municipis dels Ports continuen patint les conseqüències d’aquesta sequera extrema i els ajuntaments es veuen obligats a prendre mesures per pal·liar els seus efectes.

L’últim la Todolella, el qual ha decidit aplicar mesures de control del consum d’aigua. El consistori ha enviat aquest dilluns un bàndol als seus veïns que insta a l’ús responsable d’aquest recurs i consells per reduir el consum, sobretot en horts i en granges. En aquest sentit, s’aconsella als propietaris d’horts a regar a les tardes o nits per així estalviar fins a un 30% d’evaporació; i quant a les granges, sol·liciten fer un ús racional i de consum no emmagatzemat a fi de no arribar a mesures més restrictives.

https://vimeo.com/938610012

Directe