Todolella insta a l’estalvi de l’ús de l’aigua

Es demana als veïns a regar els horts durant la nit i a les granges a fer un ús racional i de consum no emmagatzemat de l’aigua

L’Ajuntament de Todolella insta a la població a un ús responsable de l’aigua davant el període de sequera que pateixen els municipis. Des del consistori s’ha transmès una sèrie de mesures quant a l’ús d’aquest recurs en els horts i en les granges de la zona.

Els municipis dels Ports continuen patint les conseqüències d’aquesta sequera extrema i els ajuntaments es veuen obligats a prendre mesures per pal·liar els seus efectes.

https://vimeo.com/938610012

L’últim la Todolella, el qual ha decidit aplicar mesures de control del consum d’aigua. El consistori ha enviat aquest dilluns un bàndol als seus veïns que insta a l’ús responsable d’aquest recurs i consells per reduir el consum, sobretot en horts i en granges. En aquest sentit, s’aconsella als propietaris d’horts a regar a les tardes o nits per així estalviar fins a un 30% d’evaporació; i quant a les granges, sol·liciten fer un ús racional i de consum no emmagatzemat a fi de no arribar a mesures més restrictives.

Directe