Ares celebrarà Concurs de Gossos de Rabera el 18 de juny

Serà la setzena edició del certamen

Una imatge d'arxiu del concurs

L’art del pasturatge serà protagonista a Ares del Maestrat el diumenge 18 de juny gràcies a la celebració de la setzena edició del Concurs de Gossos de Rabera. L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament d’Ares en col·laboració amb la Diputació de Castelló.

D’aquesta manera, com a prèvia a l’inici del certamen, el dissabte 17 a les 20h en el local multiusos es representarà l’espectacle d’Escena Erasmus ‘Una història de por’.

El XVI Concurs de Gossos de Rabera començarà el diumenge 18 a les 10h amb el sorteig de l’ordre de participació dels pastors en el camp del certamen (Pla de la Canà). A les 10.30h començarà el Concurs, puntuable per al Campionat Valencià, amb els millors gossos i pastors de la Comunitat Valenciana, Catalunya, País Basc, Navarra, Andalusia, Illes Balears i França. El lliurament de premis serà a les 14h.

Cal indicar que durant tot el matí hi haurà servei de beguda i menjar. A més, s’ofereixen visites guiades als museus d’Ares (La Nevera, la Cova del Castell i el Barranc dels Molins). El preu de l’entrada és de 3 euros.

Així mateix, aquelles persones amants de la fotografia tenen l’oportunitat de participar en el IX Concurs de Fotografia de Gossos de Rabera. Les bases i tota la informació es pot trobar per internet i en el Facebook oficial del concurs.

Directe