Diputació vol incorporar les plantes de purins com a espais de producció de biogàs

“Donem utilitat a unes infraestructures parades” afirma el diputat Ignasi Garcia

El diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha rebut a la directora general de Canvi Climàtic, Celsa Monros, i al director general de Transició Energètica, Pedro Fresco, per començar a dissenyar l’estratègia d’implantació de la Ruta del Biogàs valenciana a les comarques del Nord del País Valencià.

Així, s’ha valorat la proposta d’incorporar les plantes de purins com a espais de producció de biogàs i biometà, “de manera que donem utilitat a unes infraestructures parades i les dotem de sentit econòmic i estratègic per a la descarbonització del nostre territori”.

“La col·laboració entre Conselleria d’Agricultura i Transició Ecològica amb la Diputació de Castelló per a l’activació de les plantes de purins troba de nou en les estratègies de foment de l’economia circular i de revalorització del residu agrícola i ramader en proximitat la solució pràctica per enfrontar conjuntament els reptes climàtic I demogràfic als municipis d’interior”, ha declarat el diputat.

Directe