El jardí de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Benicarló ja té la placa commemorativa

La denominació és un reconeixement al treball ininterromput de la Cooperativa durant més de 75 anys

La zona verda de l’avinguda del Maestrat ja compta amb la placa commemorativa que l’acredita com a Jardí de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre. La regidora d’Agricultura, Inma Díaz, juntament amb el president de Benihort, Sergio Ortiz i el gerent de la cooperativa, Guillermo Edo, van visitar divendres el parc, una superfície de més de 3.000 metres quadrats convertida en espai verd gràcies als pressupostos participatius de 2021.

Inma Díaz ha recordat que «la Cooperativa és un referent a nivell local, provincial i autonòmic» i ha subratllat que «d’una manera o d’una altra, els llauradors i llauradores i també la ciutadania en general de Benicarló estem vinculats a la Cooperativa, i aquesta és una manera de posar en valor tot el treball que s’ha dut a terme des de l’entitat durant tots aquests anys, precisament en una zona coneguda tradicionalment amb el nom de la Cooperativa, per haver acollit durant molts anys les seues instal·lacions».

El Jardí de la Cooperativa Sant Isidre és una de les zones verdes habilitades aquesta legislatura, juntament amb els 3.700 metres del parc del Barranquet i els més de 4.000 metres quadrats del parc de la Petanca. En total, sumen quasi 11.000 metres quadrats d’espais verds guanyats per a la ciutadania.

Directe