Diputació ofereix línies de col·laboració i assessorament a les cooperatives

S'ha presentat l’Estratègia Provincial, programes d’ajudes i sostenibilitat empresarial

Diputació ofereix línies de col·laboració i assessorament a les cooperatives

La Diputació de Castelló ha obert línies de col·laboració i assessorament per als representants de les cooperatives de les comarques de Castelló, per tal de donar suport a les empreses i avançar en el seu negoci.

A través d’un acte, al qual han assistit al voltant de 40 persones representants de les cooperatives de Castelló, el diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, ha presentat els diferents serveis que ofereix la Diputació, junt amb la cap d’àrea de Promoció Econòmica, Ana Belén Arzo, la tècnica de creació de societats, Elena Esteve, i la tècnica en Sostenibilitat Empresarial, Sonia Gil.

En aquest sentit, Ferrando, ha destacat «el treball d’assessorament a empreses a través dels cinc CEDES de la Diputació distribuïts en Morella, Albocàsser, la Vall d’Alba, Llucena i Sogorb, així com la dotació de recursos per impulsar la doble transició ecològica i digital».

«L’àrea de Promoció Econòmica continua treballant per a millorar l’atenció amb el nostre teixit empresarial. Per això, donem una resposta ràpida a les necessitats de les cooperatives de tota mena, per tal de fomentar el seu creixement empresarial», ha expressat Ferrando.

En l’acte també s’ha donat a conéixer els tres plans de l’Estratègia Provincial d’Ocupació, com l’agència de col·locació, on forma part el programa Talent Rural, amb col·laboració de la Universitat Jaume I, i on poden participar les cooperatives de municipis d’interior, per tal d’oferir pràctiques formatives i remunerades a estudiants de la universitat.

Per altra banda, s’ha oferit formació i assessorament per a projectes d’emprenedoria rural i sostenible, així com la consolidació del programa «Move Up», destinat a empreses de nova creació.

Així mateix, s’ha donat a conéixer el programa d’ajudes Kit Digital per tal d’incorporar la transformació digital, i que estan orientades a xicotetes empreses, microempreses i treballadors autònoms.

Directe