José Martí es reunirà amb agricultors per a mostrar-los suport

Recollirà les seues reivindicacions front l'impacte de la invasió russa d'Ucraïna

El president de la institució provincial mantindrà aquest dilluns una trobada amb representants d’AVA Asaja i la Unió de Llauradors, mentre que el dijous 17 de març es reunirà amb els responsables d’Ascer, Anfecc i Asebec

Castelló, 13.03.2022. La Diputació de Castelló mostra el seu «absolut suport» a les reivindicacions d’ajudes i mesures econòmiques que estan reclamant els sectors de la província per a pal·liar les negatives conseqüències de la invasió russa d’Ucraïna, destacant de manera especial les que afecten l’agricultura i ceràmica castellonenques.

En aquest sentit, José Martí ha deixat clar que «des de la Diputació elevarem la veu on siga necessari per a reclamar que les administracions central i autonòmica siguen sensibles amb dos sectors clau per a la nostra economia, que ja estan començant a notar les conseqüències d’un conflicte bèl·lic absolutament irracional»

Aquest dilluns Martí es reunirà amb els representants d’AVA Asaja i la Unió de Llauradors, que temen que s’eleven els costos per als agricultors i guanyadors, tant en el que suposa el preu de l’energia com el dels fertilitzants i cereals. La cita amb el sector ceràmic serà el dijous, quan José Martí mantindrà una trobada en el Palau Provincial amb responsables d’Ascer, Anfecc i Asebec.

En aquest sentit, cal recordar que la Diputació de Castelló presentarà una declaració institucional en el ple del dimarts 15 de març per a reclamar al Govern d’Espanya que incloga al sector entre els sectors beneficiaris de les mesures econòmiques anunciades per a evitar la «catàstrofe» d’ocupació i de tancament d’empreses que pot generar la guerra a la província de Castelló.

Directe