Com transformar residus agrícoles en fonts d’energia

El diputat provincial de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, visita la planta de biogàs de Catí

Com transformar residus agrícoles en fonts d’energia

El diputat provincial de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha conegut la planta de biogàs de Catí, per tal de saber de primera mà quin és el seu mètode de tractament de restes agropecuàries per a la generació d’energia d’origen biològic. Aquesta visita té l’objectiu de trobar alternatives de revaloració dels residus d’origen agrícola i ramader de la província a través de la seua transformació en fonts d’energia.

«Cal que li donem valor a iniciatives de proximitat que ens permeten reduir al màxim la contaminació produïda pel procés de generació energètica alhora que introduïm el sector primari en processos d’economia circular i protegim els aqüífers amb què ens abastim d’aigua», ha explicat Garcia.

Directe