Els ramaders aprenen a fer ecografies a les ovelles

Aquesta tècnica s’utilitza per a saber si les ovelles estan gestant

Diversos ramaders de la comarca dels Ports estan aprenent a averiguar si les ovelles estan embarassades o no a través de fer-lis ecografies. En una jornada de reproducció ovina diversos ramaders joves dels Ports a través de l’associació Rumicas van participar per a millorar la rendibilitat i eficàcia del seu treball i les seues explotacions.

La importància per als ramaders per a fer aquestes ecografies és per manejar les ovelles i tractar-les d’una forma o d’un altra en temes com l’alimentació en el cas de que ja estiguen embarassades. En la jornada es van provar dos tipus d’aparells un dels quals diversos ramaders ja es van interessar d’adquirir per ells mateixa o a través de l’associació.

Directe