Diputació obrirà una línia d’ajudes a organitzacions agrícoles i ramaderes, dotada de 125.000 euros

El diputat Santi Pérez es reuneix amb Arbocas

La Diputació llançarà una nova línia d’ajudes valorades en 125.000 euros per a potenciar el sector primari i defensar els interessos dels ramaders i agricultors de la província de Castelló. El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, s’ha reunit amb l’Associació de Ramaders de Boví de Carn de Castelló (Arbocas), que podrà optar a aquesta convocatòria presentant projectes de geolocalització d’animals i millores de fertilitat per a evitar pèrdues econòmiques i millorar la rendibilitat del sector boví.

Santi Pérez, ha assegurat que “el sector primari representa a molta població les vides de la qual estan lligades a l’interior de la província”, i afig que “prestant la nostra ajuda, podem frenar el despoblament”. La institució provincial ja ha col·laborat anteriorment amb l’Associació de Ramaders de Boví de Carn de Castelló (Arbocas) amb un projecte de millora de la fertilitat a través d’assistència tècnica, per tal d’optimitzar els recursos.

Aquesta associació compta amb més de 95 ramaders de boví en extensiu. El diputat, després d’haver-se reunit amb l’associació, ha explicat que Arbocas “representa a molts ramaders i defensa els interessos del boví”. Des de la Diputació s’espera continuar amb el projecte de millora de fertilitat i millorar la situació del sector.

Directe