Mor un home de 55 anys atropellat pel seu propi tractor

El metge l'ha intentat reanimar, però ja no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida

Castellfort, en una imatge recent

Un home de 55 anys ha mort aquest migdia a Castellfort després de ser atropellat pel seu tractor. L’home, segons han explicat des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències, ha sigut atropellat pel seu vehicle mentre es trobava treballant.

L’avís s’ha rebut les 12.45 i fins al lloc s’ha desplaçat un metge d’Atenció Primària del centre de salut del municipi i una unitat del SAMU. El facultatiu del municipi ha arribat en primer lloc i ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar a l’home de 55 anys però sense èxit, havia mort.

El CICU també havia activat l’helicòpter medicalitzat amb base en la província i poc després s’ha anul·lat la seua mobilització.

Directe