Ares renova la instal·lació de plaques solars

L'Ajuntament s'ha acollit als fons de compensació del Pla Eòlic

Ares renova la instal·lació de plaques solars

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat ha renovat la instal·lació d’energia solar en diversos punts del terme per a l’abastiment d’energia de masies. Han sigut un total de 7 instal·lacions a les quals s’ha actuat amb l’objectiu de mantenir un subministrament adient per a la vida en aquests llocs.

Els treballs han tingut una funció d’actualitzar i renovar el material de les diferents instal·lacions ja existents.

Aquesta és una primera fase d’aquest projecte, finançada amb els fons de compensació del Pla Eòlic. Els treballs s’han concretat en una zona específica del terme d’Ares a causa de la concentració de persones empadronades. En el futur s’actuarà en altres punts.

Ester Querol és l’alcaldessa d’Ares

El municipi d’Ares realitza aquestes instal·lacions per a facilitar la vida a les masies del terme i combatre la despoblació.

Directe