Els bombers obrin el pas fins a masos d’Ares

Durant els treballs d'avui han localitzat un vehicle completament soterrat per la neu

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha continuat durant aquest sisè dia de la gran nevada de 2021 amb els treballs de la Unitat de Maquinària Logística del Consorci.

Durant el dia d’avui els treballs d’aquesta unitat han consistit “en la neteja d’accessos a masies i explotacions ramaderes que es trobaven aïllades, en la localitat d’Ares”, segons expliquen els bombers. Els efectius s’han trobat amb acumulacions de neu de més de 2 m, a causa de l’acció del vent.

Durant els treballs d’avui “s’ha localitzat un vehicle completament soterrat per la neu però s’ha comprovat que no hi havia cap persona en el seu interior, i ja s’ha contactat amb el propietari de manera satisfactòria”.

Directe