Mor Miquel Vilalta, qui fou secretari general de LA UNIÓ de Llauradors

Natural d’Herbers, residia des de fa molt de temps a Vila-real

LA UNIÓ de Llauradors i Ramaders “desitja comunicar la defunció de qui fora el seu tercer secretari general de l’organització, Miquel Vilalta Sebastià, durant el període comprés entre 1992 i 1998. Era natural d’Herbers (Els Ports), però residia des de fa molt temps a Vila-real”, segons han donat a conèixer.

Javier Fabregat va ser alcalde de Morella de 1991- 1995

Vilalta “ens va deixar ahir als 72 anys. Va substituir el 1992 a Toni Lozano al capdavant de la secretaria general, sent substituït després el 1998 després d’esgotar el mandat estatutari per Lucio Monteagudo. Va ser fundador tant de LA UNIÓ com de la Unió de Pagesos de Catalunya, president de la fundació IVIFA i responsable de cítrics de l’organització.

Durant el temps que va estar al capdavant de la secretària general cal destacar la seua forta aposta cap a la modernització i el seu ferm impuls per a convertir-la en una organització professional agrària del segle XXI”.

Directe