Benicarló inverteix 25.000 euros en la millora de camins rurals

S’han formigonat els camins de les Planes i de les Alcores i un tram del camí de Sant Jordi

La Regidoria d’Agricultura ha iniciat aquesta setmana treballs de millora en diferents camins del terme municipal. Les tasques han començat formigonant el camí de les Planes, el camí de les Alcores i un tram del camí de Sant Jordi que estava deteriorat.

També s’han reparat els clots del camí que circula paral·lel a la via del tren i del camí que va de la coneguda empresa de vivers Tasico Plant fins a l’antiga nacional 340.

De cara a finals d’aquesta setmana i principis de la que ve, començarà l’asfaltat d’un tram del camí de la Sequieta fins al Barranquet (rambla d’Alcalà). En total, aquests treballs suposaran una inversió de 25.000 euros.

La regidora d’Agricultura Inma Díaz, ha destacat que «mantindre la xarxa de camins rurals de Benicarló és de vital importància per al nostre sector agrari i és un dels objectius principals d’aquesta Regidoria». Díaz ha reconegut que «tindre en bones condicions els camins no només facilita l’accés a les explotacions agràries sinó que, a més, disminueix la probabilitat de patir accidents de trànsit i redueix les avaries en vehicles i l’excés de soroll».

Directe