Conselleria estableix ajudes pels afectats pel temporal

Incloses en l'apartat de millora de la competitivitat i sostenibilitat de les explotacions

Una de les maleses del pas de Gloria pels Ports

La Conselleria d’Agricultura, a través de la Direcció General d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, ha establert una línia d’ajudes per a la reparació de les granges i la compra d’animals a la fi de restablir i millorar el potencial productiu fins al nivell existent abans que es produïren les maleses de la borrasca Gloria donat que el sector agropecuari ha estat en moltes zones el més afectat per la neu

Estes ajudes s’emmarquen en l’apartat de la millora de la competitivitat i sostenibilitat de les explotacions ramaderes. L’ordre s’ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, després de la resolució del 29 de gener.

En esta es detalla la relació d’inversions que es poden sol·licitar, així com la compra d’animals de producció i reproducció exclusivament en el cas d’empreses ramaderes afectades per la borrasca Gloria, per a tenir el potencial productiu existent abans que es produïra aquest fenomen climàtic advers.

Directe