Els aprofitaments del mont de Vallivana tornen a eixir a subhasta

Aprofitaments com l'Apícola i la trufa tornaran a sortir amb un preu inferior al publicat anteriorment.

L’Ajuntament de Morella informa que els aprofitaments del mont de Vallivana han tornat a sortir a subhasta després que diverses categories quedaren desertes en l’anterior procés.

Així, aprofitaments com l’Apícola i la trufa en el mont públic tornaran a sortir amb un preu inferior al publicat anteriorment. El mes de setembre van acabar les darreres concessions i ara tornen a sortir per un període de 5 anys.

Joel Pascual, regidor de desenvolupament rural

Altres monts públics del terme i de les pedanies també veuran els seus aprofitaments finalitzar properament. Entre el 2020 i 2021 s’acabaran els acords als diferents espais, que regulen sectors com la caça, la trufa o la pastura.

Directe