Benicarló dóna suport a la manifestació pel camp valencià i els seus cítrics

Té lloc a València este diumenge, i a la que s'han sumat totes les organitzacions agràries, sindicats, i un centenar de municipis

L’Ajuntament de Benicarló dóna suport a la manifestació unitària a favor del camp valencià i els seus cítrics que tindrà lloc a València este diumenge, i a la que s’han sumat totes les organitzacions agràries, sindicats, i un centenar de municipis.

El regidor d’agricultura de Benicarló i membre de la plataforma per la dignitat del llaurador, Domingo Roca, ha reclamat un major control sobre els protocols d’importació de cítrics a Europa

La plataforma per la dignitat del llaurador reclama també més controls fitosanitaris d’etiquetatge i de varietats per als productes citrícoles procedents d’Àfrica. Si estes mesures no es porten a terme, asseguren des de la plataforma, el camp valencià se sumirà en un desastre sense solució.

La Cooperativa Benihort i l’Ajuntament noliejaran dos autobusos per a tots aquells que vulguen assistir a València a la manifestació del diumenge en defensa del camp, convocada a les 11 del matí a l’Estació del Nord.

Directe