Hilari Novillo, amb Beyoncé, guanya el Concurs de Gossos Pastors

Juli Bayot, amb Xispa, va quedar tercer i Ismael Boix, amb Neska, sisé

La Fàbrica Giner de Morella va acollir per segon any consecutiu el Concurs de Gossos de Rabera de Morella, fora del cap de setmana de la celebració de la Fira. Una prova que puntua per al campionat de la Comunitat Valenciana. Una jornada, on els pastors participants van quedar molt contents per la gran acollida de públic que va assistir a la Fàbrica Giner, i per l’organització i l’amplitud dels bancals que permetien poder realitzar les proves amb facilitat. A diferència de l’any passat, les ovelles d’enguany no corrien tant, un fet que va permetre que es poguera veure millor el treball que realitzen els gossos pastors.

Un total de 8 pastors i 11 gossos van ser els participants d’aquesta prova. Els dos pastors locals, Ismael Boix de Morella i Juli Bayot d’Ares, van participar amb dos gossos els dos. Ismael amb Neska i Juli Bayot amb Xispa i Gandalf. Tot i això, els dos pastors locals concursants van quedar satisfets amb el treball que van realitzar els seus dos gossos durant aquesta prova, tot i tenir algun problema amb un gos i les ovelles.

Aquest concurs és la tercera prova que puntua dins del campionat de la Comunitat Valenciana juntament amb la prova d’Agres i la d’Ares, ambdues realitzades fa uns mesos. El de la Fàbrica Giner va acabar amb la victòria d’Hilari Novillo amb la seua gossa Beyoncé. Per la seua part, Juli Bayot va quedar el tercer amb Xispa i Ismael Boix, sisé amb Nesca.

Amb aquesta prova finalitza el campionat territorial de la Comunitat Valenciana de gossos de rabera, quedant campió Jesús Beneito d’Agres amb la seua gossa Daina. Els bons resultats aconseguits tant en la prova d’Ares com en la de Morella, han fet que Ismael, amb Neska, i Juli, amb Xispa, es posicionen segon i tercer, respectivament, en la classificació final.

Directe