L’Ajuntament inaugura l’exposició de cartells de l’Anunci

La mostra estarà oberta al públic fins al pròxim 29 de gener

https://vimeo.com/784805757

Ja estan exposats els 21 cartells que han participat este 2022 en el concurs que cada any es convoca per escollir la imatge que ha de representar l’Anunci del Sexenni. En la mostra podem veure el cartell que representarà l’anunci del 55 sexenni, «Papers d’il·lusió» del morellà Miguel Ángel Troncho. També trobem el cartell ‘L’Anunci del Sexenni fa Morella’de Rubén Planas, el qual va ser escollit com el millor cartell d’un artista morellà. Així com, els dos cartells que va presentar l’alumnat de l’IES Els Ports, un d’ells ‘Bosc d’il·lusions’ de Carla Segura, que va ser guardonat com el millor cartell fet per l’alumnat de l’institut, i els 31 del CEIP Mare de Déu de Vallivana, entre els quals es troba ‘Morella reciclada’ fet pels alumnes de 6é de primària i escollit com el millor en la categoria d’alumnat de primària.

L’exposició estarà oberta al públic fins al pròxim 29 de gener, perquè tothom puga veure les diferents obres que s’han preparat per a aquesta edició, inclosa la imatge que representarà el pròxim anunci.

La regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, explicava que una de les coses que fa més interessants la mostra és la manera que té cada artista de veure el Sexenni i, en especial l’anunci, i com ho ha plasmat en el seu cartell.

La regidora de cultura recordava també que l’Anunci serà el diumenge 27 d’agost i convidava a tothom a participar en aquesta gran festa que, com bé diu el seu nom anuncia l’arribada d’un nou any sexennal a Morella amb el pregó. Una gran festa que inundarà la capital dels Ports, un any més, de disfresses, amb la participació d’unes 40 carrosses i on es llançaran més de 60 tones de paper de colors.

Directe