CE ROSSELL -4- CE CINCTORRÀ -0-

El Rossell supera a un Cinctorrà poc encertat

Alineació CE Cinctorrà: Aurás; Diego, Eric, Marc Puig, Alejandro, Nico, Christian Ortí, Luis Miguel, David Martí, Josep i Iván Roda. També van jugar Santi, Dani Artola, Dani Aguilar i Sergi Guimerà.

GOLS: 1-0 min. 18; 2-0 min. 38; 3-0 min. 48; 4-0 min. 54

El Rossell, segon classificat a la lliga de la 2ª Regional es va imposar amb facilitat per 4-0 al Cinctorrà en partit jugat al camp de ‘La Planeta’. El Cinctorrà va eixir ben plantat al terreny de joc i tots dos equips van disposar al tram inicial de l’encontre. El Rossell s’avançava al marcador al minut 18 amb l’1 a 0, fet que li va permetre al conjunt local controlar millor la situació i sense crear excesives ocasions i amb prou eficàcia, el Rossell marcava el 2-0 al minut 38 que li permetia arribar amb una còmoda renda al descans.

Als primers instants del segon periode, el Cinctorrà va eixir amb intensitat al terreny de joc de ‘La Planeta’, si bé el 3-0 del Rossell va sentenciar el partit. El Cinctorrà en la resta de l’encontre ho va intentar encara que el Rossell continuava marcant gols i liquidant el partit. El 4-0 al minut 54 va rematar un encontre en el que el Cinctorrà va tindre molt poques opcions al camp del Rossell, segon classificat.

Amb aquesta derrota, el CE Cinctorrà es situa a la novena posició de la lliga a la 2ª Regionaal amb 13 punts i rebrà la visita al Pla de Mig Ull del Vinromà a la propera jornada lliguera.

Directe