ACD BENICENSE -0- MORELLA FC -2-

El Morella FC aconsegueix la seua tercera victòria consecutiva

Alineació Morella FC: Dídac; Pau, Monfort, Miguel Ángel, Carni, Ángel, Jordi Serret, Mario, Andreu Serret, Jordi i Moles. També van jugar Jordi Martí, Hígor, Josema, Llanes i Fernando.

GOLS: 0-1 min. 58 Mario; 0-2 min. 75 Jordi

Nova victòria per al Morella FC, tercera de forma consecutiva que permet a l’equip situar-se a la vuitena posició de la 1ª Regional amb 12 punts, en un important respir per a l’equip que dirigeix Rubén Rodríguez. Un Morella que eixia a per totes al camp del Benicense, rival directe en la lluita per la permanència i després d’una primera part amb molt de migcampisme i poques oportunitats de gol, s’arribava al descans amb l’empat a 0 inicial. El Morella va controlar bé el joc, si bé va faltar encert a la zona de creació als tres quarts de camp fet que va privar als morellans de crear més ocasions.

A la segona part, el Morella FC va marcar el 0-1 al minut 58 per mediació de Mario, gol que feia justícia amb el domini del joc dels visitants. A partir d’aquest gol, el Morella va continuar amb la mateixa forma de joc i al minut 75, Jordi feia el 0-2 que sentenciava el partit a Benicàssim. Els morellans van ser capaços de mantenir la porta a 0 davant d’un equip que tampoc va generar excesius perills al tram final del partit.

El Morella FC, després d’aquestes dues victòries rebrà la visita del Traiguera, segon classificat al camp de la Fàbrica de Giner.

Directe