El Vilafranca va merèixer puntuar a Les Coves

Un partit jugat amb llum artificial i a un terreny de joc que no acostuma a estar en molt bones condicions

▸ CD VINROMÀ 2
▸ CF VILAFRANCA 1

El CF Vilafranca va caure derrotat en la nit de divendres al camp del ‘Temple’ de Les Coves de Vinromà. Un partit jugat amb llum artificial i a un terreny de joc que no acostuma a estar en molt bones condicions.

Al minut 1 de joc, el davanter vilafranquí Alberto Planell estavellava el baló al pal i poc després, als 5 minuts de partit el Vinromà feia l’1 a 0. L’equip vilafranquí es va refer al gol local i passaria a dominar el joc, fent una molt bona primera part a Les Coves i creant diferents oportunitats per marcar. Una d’elles era aprofitada per Jorge Porcar al minut 25 per fer pujar l’1 a 1 al marcador. Fins al descans el Vilafranca va dominar el partit i es comptabilitzaven dos o tres bones ocasions més per haver marcat. Al descans s’arribava amb 1 a 1.

Al segon temps, el joc va decaure considerablement al camp del ‘Temple’ i ni el Vinromà ni el Vilafranca van oferir un joc vistós. Tot el contrari. A més, el joc anava fent-se cada vegada més brusc i amb certa permisibilitat arbitral. Al minut 75 i en una jugada amb diferents rebots el Vinromà marcava el 2-1 definitiu i que li donava la victòria. El Vilafranca al minut 85 es quedava amb 10 jugadors per l’expulsió de Bruno per doble amonestació i al 95, Nicolás va tindre la gran ocasió per empatar ‘in extremis’, que no va poder ser aprofitada.

El Vilafranca amb aquesta ajustada derrota al camp del Vinromà ocupa l’onzena posició a la classificació de la 2ª Regional amb 4 punts.

▸ Alineació CF Vilafranca
⌙ Adrián Monfort
⌙ Héctor
⌙ Bruno
⌙ Nicolás
⌙ Jorge Gil
⌙ Mateu
⌙ Andreu
⌙ Jorge Porcar
⌙ Gabi
⌙ Alberto Planell
⌙ Borja
⌙ També van jugar Iván i Jesús.

▸ GOLS
⌙ 1-0 min. 5
⌙ 1-1 min. 25 Jorge Porcar
⌙ 2-1 min. 75

Directe