Michelin llança el mapa dels Pobles més Bonics d’Espanya

Formen part de la mateixa poblacions del territori com Morella, Culla, Peníscola, Cantavella, Mirambell o Vall-de-roures

Michelin Éditions, empresa líder del mercat cartogràfic francés i una de les principals empreses del mercat cartogràfic mundial, i l’associació Los Pueblos más bonitos de España han tret al mercat una edició del mapa de carreteres d’Espanya dedicat amb exclusivitat als pobles que formen part d’aquest selecte club de producte turístic. El mapa compta amb l’habitual informació cartogràfica actualitzada que en aquesta ocasió inclou el pictograma de l’Associació que acompanya a la denominació dels 116 pobles que formen part de la mateixa a més de comptar amb un índex alfabètic per a la seua fàcil cerca.

Però no tot es queda ací, la nova edició inclou informació addicional per a realitzar set circuits entre els pobles o realitzar descobriments temàtics. En aquest sentit, es proposa, per exemple, descobrir alguns secrets musicals d’aquestes localitats; conéixer pobles que mantenen la seua autenticitat a hora i mitja de les platges de la Costa del Sol, o endinsar-se en l’edat mitjana a la comarca turolense del Matarraña. Moltes d’aquestes rutes compten amb un codi QR que enllaça amb els continguts desenvolupats en el lloc web de l’Associació. Aquesta nova eina de comunicació persegueix que es complemente el món del paper amb el món digital (app i web) per a donar una visió més completa i internacional.

L’acord amb Michelin Èditions no acaba en aquesta edició especial que comercialitzarà a Espanya la pròpia Associació. La multinacional francesa també ha llançat per al mercat francòfon el nou mapa “Roadtrips en Espagne”, dedicat a la Península Ibèrica, que inclou els pictogrames que defineixen la pertinença d’una ciutat a l’Associació, que s’anunciarà en la portada.

Els mapes Michelin són una eina imprescindible no sols per a planificar amb seguretat qualsevol viatge sinó que, gràcies a la informació que aporten i a la visió zenital del recorregut triat, ajuden a descobrir nous destins i, per tant, inciten a la seua visita. Amb aquesta nova edició dedicada a Espanya l’empresa francesa redobla la seua aposta pel turisme d’interior perquè, des de fa anys, edita el mapa dedicat als plus beaux villages de France, associació homònima a l’espanyola al costat de la qual forma part de la federació Els plus beaux villages de la terre.

Per a Francisco Mestre, president de l’Associació Els pobles més bonics d’Espanya, “l’acord amb Michelin representa una fita per a la nostra Associació ja que significa col·laborar al costat d’una marca de prestigi mundial que està associada a la paraula excel·lència” per a continuar afirmant que “aquest és l’inici d’una col·laboració que s’anirà consolidant amb els anys per a oferir als nostres seguidors diverses eines de comunicació que ajuden a conéixer l’Espanya d’interior”.

Directe