Descobreix CdTJobs, la plataforma en línia per a professionals i empreses del sector turístic i hostaler de la Comunitat Valenciana

Per publicar ofertes de treball o sol·licituds, entre altres

Descobreix CdTJobs, la plataforma en línia per a professionals i empreses del sector turístic i hostaler de la Comunitat Valenciana

CdTJobs és una plataforma en línia pionera i específica per al sector turístic i hostaler de la Comunitat Valenciana que pretén cobrir una necessitat bàsica tant de les empreses necessitades de treballadors qualificats com dels professionals que busquen una ocupació en aquest sector.

A través de CdTJobs les empreses registrades poden publicitar les seves ofertes d’ocupació en el sector turístic i hostaler de forma totalment gratuïta. I donar-les a conèixer entre els estudiants o ex-estudiants de la Xarxa CdT que ja han acabat amb èxit el seu curs. Els treballadors interessats a trobar un treball de qualitat podran elaborar i pujar el seu currículum també de manera gratuïta a través d’aquesta aplicació i optar així a les ofertes publicades.

La plataforma només permet que puguen publicar els seus currículums els estudiants de la Xarxa CdT de la Generalitat, la programació de cursos de la qual es consensua amb les empreses per a fer-la el més aplicada possible, i garanteix així a l’empresari que la seva oferta laboral serà atesa per professionals correctament formats. Es tracta a més de la major base de dades especialitzada. No en va cada any 10.000 persones es formen en els cursos d’hostaleria i turisme de la Xarxa CdT de Turisme Comunitat Valenciana.

Com fer el perfil CdT Jobs com a sol·licitant d’ocupació

▸ Si estàs estudiant o has acabat amb èxit algun curs en la Xarxa CdT has d’accedir al teu perfil d’usuari en la web www.cdt.gva.es i donar-li a l’opció “Crear perfil CdTJobs”.
▸ A continuació hauràs d’emplenar les teves dades personals i de contacte, formació i experiència laboral, habilitats, disponibilitat, etc.
▸ Els cursos realitzats en la Xarxa CdT t’apareixeran automàticament.
▸ I fins i tot podràs escriure una presentació més personal si ho desitges.
▸ Finalment, només has de seleccionar de quines categories i llocs laborals t’interessa rebre ofertes.
▸ I a partir d’aquest moment rebràs automàticament en el teu correu electrònic les ofertes que es publiquin amb aquesta mateixa combinació de categoria i lloc.

Com buscar professionals
per a hosteleria i turisme amb CdTJobs

▸ Si ets empresari del sector turístic i hostaler has de crear un usuari en la web de la Xarxa CdT www.cdt.gva.es i donar-te d’alta en CdTJobs com a empresa a través de l’opció “Ofereixo treball”.
▸ L’empresa participant ha d’estar donada d’alta en el Registre de Turisme Comunitat Valenciana o bé adjuntar una declaració responsable signada electrònicament on s’asseguri que les dades que publiqui són verídics.
▸ Totes les sol·licituds són revisades per tècnics de CdTJobs que comprovaran els requisits exigits del perfil, categoria i lloc laboral ofert, i el validaran.
▸ A partir d’aquest moment, CdTJobs enviarà l’oferta només als candidats que compleixin amb el perfil requerit.
▸ I en cas que algun d’ells s’inscrigui per a optar al lloc, CdTJobs enviarà un correu amb el seu currículum a l’empresa oferent.
▸ Actualment la plataforma CdTJobs té ja registrats els currículums d’uns 200 candidats disposats a treballar en hostaleria i turisme i més de 50 ofertes de treball, des de cuiners i cambrers fins a recepcionistes o sumillers.

I si vols inscriure’t a les ofertes en CdTJobs, però no ets alumne/a de la Xarxa CdT, et recomanem visitar la web de la Xarxa de Centres de Turisme. Hi ha una àmplia varietat de cursos tant presencials com en línia adaptats a qualsevol horari. Inscriu-te i comença a aprofitar no sols la formació professional que s’imparteix sinó també aquest nou servei laboral.

En l’actualitat, la Xarxa CdT es compon de deu centres físics i un virtual que vertebren la Comunitat Valenciana: Castelló, Morella, València, Gandia, Dénia, Alacant, Elx, Alcoi, Benidorm i Torrevella. I les seves accions formatives es concreten bàsicament en tres línies.

D’una banda, s’ofereix Formació Contínua per a diferents perfils professionals en actiu del sector amb l’objectiu de millorar la seva qualificació professional a través de cursos pràctics de reciclatge de curta durada compatibles a més amb l’horari professional.

D’altra banda, s’ofereix Formació Ocupacional per al col·lectiu de persones en situació de desocupació, sense coneixement del sector turístic, que pretenen treballar en qualsevol de les seves àrees amb una qualificació més bàsica. En aquest cas són cursos més llargs, amb ensenyament teòric i també pràctiques reals.

Tots aquests cursos estan impartits per professionals experts i coneixedors, detalladament, de les necessitats del sector turístic de la Comunitat Valenciana. I a més, en determinats cursos, a la finalització d’aquests, l’alumnat que acrediti els requisits exigits rebrà un certificat de professionalitat. Aquest certificat té caràcter oficial i és vàlid per a tota Espanya.

I finalment, els cursos de Formació En línia oferts permeten a aquestes persones o professionals que així ho desitgin accedir a una formació sense horaris, flexible i que no requereix desplaçaments. En aquesta mena de cursos l’alumnat pot rebre una formació individualitzada ja que disposarà d’un docent que atengui els dubtes i canals de comunicació en línia amb altres alumnes i alumnes del curs.
Pots consultar més informació, així com condicions i requisits, en la web oficial de la Xarxa CdT www.cdt.gva.es

Directe