Catí, Benassal, Culla i Albocàsser estrenen atenció turística personalitzada

Amb pantalles d'informació turística o codis QR, entre altres

Sant Pau, a Albocàsser

Els quatre municipis que componen l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land, -Catí, Benassal, Culla i Albocàsser-, disposen de nous serveis turístics que faciliten el turisme i les visites al seu patrimoni arquitectònic i natural. “Amb innovacions diverses, Alt Maestrat Human Land aconsegueix ficar a disposició dels seus pobles tot un ventall de possibilitats a l’hora de donar a conéixer cada racó”, apunten des de l’associació.

Per una part, “els municipis disposen d’atenció personalitzada a les oficines de turisme, amb personal tècnic qualificat i especialitzat en el territori i que proporciona visites guiades als principals recursos turístics de la zona. Per a més informació sobre els horaris i visites de cada Tourist Info es pot contactar amb elles per mitjà dels seus respectius telèfons”.

A més, si es prefereix visitar el territori de manera independent sense ningú que guie, els pobles disposen, també, “de pantalles amb informació turística que estan disponibles les 24 hores. D’aquesta forma, el visitant pot buscar la informació que necessite en qualsevol moment sense cap ajuda externa i només amb l’ús de la pantalla. Un avantatge en cas de voler conèixer els pobles de forma autònoma, sense seguir horaris i al gust de cada visitant”.

L’interior de l’església de Catí

D’una altra banda, “també s’han incorporat al territori uns codis QR al llarg de les diferents rutes turístiques. Junt amb els panells informatius que proporcionen informació, s’inclouen aquests QR de cada una de les rutes culturals autoguiades que es troben al llarg de tot el territori. Per tant, tot aquell que vulga gaudir d’aquella informació, té l’oportunitat de descarregar-se-la als seus dispositius mòbils i disposar d’ella sempre que ho necessite”.

Aquestes accions de promoció turística de l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat Human Land, es troben dins del desenvolupament del Pla de Governança i Dinamització Turística 2023, amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat de Turisme de Castelló.

Així doncs, amb totes aquestes noves atencions i serveis turístics, veïns, veïnes i visitants, poden disposar d’informació actualitzada de manera senzilla i accessible.

Directe