El mirador de la platja Romana llueix l'”A” de Alcalà-Alcossebre

Amb l'objectiu que puga servir com a reclam i punt d'interès per a realitzar fotografies de les vistes panoràmiques de la costa

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, a través de la Regidoria de Turisme, ha instal·lat un nou rètol amb la lletra corpòria A i els colors del logotip de la marca turística Alcalà de Xivert-Alcossebre, amb la finalitat que puga servir com a reclam i punt d’interès perquè els visitants puguen fotografiar-se. Per a això, s’ha triat com a ubicació una zona de mirador al costat de la platja Romana, des del qual divisa bona part del litoral nord d’Alcossebre. El rètol té una altura de 1,80m i està fabricat en alumini.

La regidora de Turisme en funcions, Selene Blázquez, ha destacat que “aquesta acció forma part d’un dels objectius del Pla Estratègic de Turisme de visibilitzar la marca turística i no es descarta continuar instal·lant-los en altres punts geogràfics del terme municipal.

Directe