Morella es promocionarà a la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

Amb Saltapins, la trufa o l’Anunci

Morella amb boira, en una imatge recent

Els dies 15 i 16 d’octubre, la Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana. Aquesta fira té l’objectiu de promocionar el turisme dins de l’autonomia, per la qual cosa, Morella serà una de les destinacions presents a la cita. Així, el parc d’aventura Saltapins, les XX Jornades de la trufa Morella-Els Ports i l’Anunci del 55 Sexenni són els principals atractius que la ciutat mostrarà a València. Aquestos esdeveniments estaran acompanyats de degustacions de productes locals de la mà de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (ASETMICO) amb la formatgeria Pastor de Morella, Croquellanas i Jamones Alfredo Monfort.

La regidora de Promoció Econòmica i Turística, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “és una fira molt important per a promocionar Morella i tots els seus atractius al públic de dins de la Comunitat Valenciana”. L’edil ha explicat que “el Bo Viatge va posar a la nostra ciutat com una de les principals destinacions entre aquest públic i ara volem mostrar la gran varietat d’activitats i productes que la gent pot disfrutar ací”. Finalment, ha volgut “agrair a les tècniques de turisme i ASETICO el seu treball per a sumar esforços i promocionar Morella en cites com la d’aquest cap de setmana”.

La Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana és una fira totalment gratuïta per al públic assistent i se celebrarà el 15 i 16 d’octubre al Saló Arqueries del Museu de les Ciències Príncipe Felipe. L’horari serà el dissabte d’11.00 a 20.00 hores i el diumenge d’11.00 a 19.00 hores.

Concurs de cartells
de l’Anunci

Una de les principals cites culturals i festives de l’any 2023 a Morella serà la celebració de l’Anunci del 55 Sexenni. Aquesta se celebrarà el diumenge 27 d’agost i és també una jornada d’elevat interés turístic que atrau milers de visitants a la ciutat. D’aquesta manera, l’ajuntament ha posat en marxa el concurs del seu cartell anunciador. Les bases estan publicades a la web municipal i marquen les característiques que han de complir els projectes, així com els passos a seguir per a participar, els premis i la composició del jurat. Així, l’objectiu d’aquest és, també, tindre la imatge i el material necessari per a promocionar l’Anunci abans de finalitzar l’any.

Directe