Francesc Colomer visita la rèplica de dinosaure de Vallibona

Vallibonavenatrix cani busca fomentar el turisme paleontològic en la Comunitat Valenciana

Francesc Colomer visita la rèplica de dinosaure de Vallibona

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat a Vallibona juntament amb l’alcalde de la localitat, Juan José Palomo, la instal·lació i senyalització d’una rèplica de dinosaure en el jaciment paleontològic del municipi.

La instal·lació de la rèplica del dinosaure Vallibonavenatrix cani s’ha dut a terme a través d’un conveni de col·laboració subscrit entre l’ajuntament de Vallibona i Turisme Comunitat Valenciana en 2021.

A través d’aquest conveni, Turisme CV ha destinat 20.000 euros per a fomentar el turisme paleontològic en la Comunitat Valenciana amb la instal·lació de la rèplica de dinosaure en el jaciment paleontològic del municipi.

Francesc Colomer ha assenyalat que “l’objectiu és reforçar l’atractiu d’aquest jaciment per a dinamitzar el turisme cultural i familiar al voltant d’aquest recurs”. A més, ha destacat que “aquests elements posen en valor a municipis amb un gran potencial turístic com Vallibona, que compta amb importants atractius naturals i culturals”.

Directe