La Iglesuela del Cid té una gran oferta de visites guiades per Setmana SAnta

En les últimes setmanes ja és habitual veure arribar entre 5 i 6 autobusos plens de visitants

El patrimoni cultural i històric de la Iglesuela del Cid és un atractiu que reuneix milers de persones al llarg de l’any. Amb les previsions turístiques de Setmana Santa, l’Oficina de Turisme de la localitat s’ha preparat per a atendre els i les visitants amb visites guiades que recorreran els principals punts de la localitat.

Amb una durada de 2 hores, la visita descobreix el més representatiu de la localitat com els seus sis palaus, el conjunt historicoartístic, la Torre Els Nublos, la Plaça Església i l’Ajuntament, la presó-masmorra del Castell Templer, l’Església de La nostra Senyora de la Purificació, el medieval Carrer Ondevilla, la Muralla i horts amb murs de pedra seca o la Casa Aliaga, palau renaixentista del segle XVI.

Les visites guiades es poden realitzar sense prèvia reserva, dins dels horaris indicats, acudint a l’Oficina de Turisme. No obstant això, es recomana confirmar la visita amb antelació. L’horari de visites és de 12h i de 16.30h, encara que per a grups de més de 20 persones es pot adaptar l’horari. Així mateix, s’ofereixen visites a l’Ermita del Cid, baix prèvia reserva i per a grups mínims de 6 persones, a les 10h; i al Centre d’Interpretació Tèxtil i de la Indumentària a les 11.15h i a les 18.30h.

Indicar que l’horari de l’Oficina de Turisme durant la Setmana Santa serà, dimarts i dimecres, de 11h a 14h i de 16h a 18h; del Dijous Sant al Diumenge de Pasqua de 10h a 14h i de 16h a 19h; i el dilluns 18, Dilluns de Pasqua, de 10h a 14h. Per a més informació i reserves, es pot contactar amb l’Oficina de Turisme en el 651 61 17 31 o per correu electrònic a turismoiglesuela@gmail.com.

Visites
concertades

Segons es ressalta des de l’Oficina de Turisme, els grups grans tenen l’oportunitat de concertar visites específiques en dies i horaris assenyalats. Sense anar més lluny, en les últimes setmanes, és habitual veure arribar entre 5 i 6 autobusos plens de visitants amb viatge programat per Agències de Viatges o pel Imserso. Una pràctica que continuarà de manera habitual fins a ben entrat la tardor, ja que La Iglesuela del Cid ja té desenes de visites concertades per als pròxims mesos.

I és que, La Iglesuela del Cid compta amb una àmplia oferta esportiva, cultural i gastronòmica. No falten les rutes BTT i senderistes; els assecadors de pernils; els establiments de venda i degustació de productes típics en gastronomia i artesania; o allotjament en hostal i cases rurals que fan les delícies dels qui coneixen el municipi.

Directe