La Mancomunitat Alt Maestrat llança la campanya ‘Reacciona’ per al 25-N

Una iniciativa de l'àrea de cultura d'Ares, Culla, Benassal, Vilar de Canes, La Torre d'en Besora, Albocàsser, Tírig i La Serratella

L’Àrea d’Igualtat de la Mancomunitat Alt Maestrat, integrada pels pobles d’Ares, Culla, Benassal, Vilar de Canes, La Torre d’en Besora, Albocàsser, Tírig i La Serratella, llança la campanya ‘Reacciona’ per a commemorar el 25-N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. La iniciativa involucra a tots els pobles amb diferents esdeveniments i activitats que treballaran per a sumar esforços en la lluita contra la violència de gènere i el masclisme.

Així doncs, el mateix dijous 25 de novembre es llegirà un discurs en cada ajuntament integrat en la Mancomunitat a les 12h. Si bé, la campanya té com a activitat principal el taller lúdic i vivencial “Càpsula del temps des de 2451: la violència masclista ha desaparegut”, aquest analitza la societat actual des d’un prisma futur que permeta identificar les claus i les eines positives per al canvi social.

La proposta cultural se celebrarà en cada poble, començant per La Serratella divendres que ve 19 de novembre a les 11.30h a l’Ajuntament. El dissabte 20 serà torn de Culla, a les 12h a la Casa de la Cultura, i d’Albocàsser, amb aquest taller a les 18.30h a l’ermita de Sant Pau. Tírig acollirà la proposta un dia després, diumenge 21 a les 12h al Pavelló municipal. Ja el cap de setmana següent, el Forn de Dalt de Benassal acull l’esdeveniment el divendres 26 a les 18.30h. L’endemà es tancarà el cicle per l’Alt Maestrat, perquè la Torre d’en Besora a les 12h i Vilar de Canes a les 18h posaran el remat al projecte de la Mancomunitat. Per a poder assistir a l’esdeveniment s’ha de reservar plaça prèvia, enviant un correu electrònic a igulatat@mancomunitataltmaestrat.es o a través del telèfon 618 124 435 de la Mancomunitat Alt Maestrat.

La campanya també comptarà amb redifusió continuada en les xarxes socials de l’organisme supramunicipal, a través de missatges de reivindicació i suport al moviment buscant una igualtat efectiva en qualsevol àmbit de la societat.

Directe