Morella reforça la Policia Local per una Setmana Santa segura

La ciutat està preparada per a albergar visitants durant aquests dies festius

La ciutat de Morella està preparada per a albergar visitants durant aquestos dies festius de Setmana Santa i Pasqua amb els seus monuments i museus oberts amb horaris especials. A més, cal explicar que amb el canvi d’hora del passat diumenge, aquestos allarguen el temps d’obertura amb l’horari d’estiu de manera que el Castell estarà obert tots els dies des de les 11.00 hores fins a les 19.00 hores. També l’Oficina de Turisme donarà atenció al públic de dilluns a diumenge des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores al matí i de 16.00 hores fins a les 19.00 hores a la vesprada.

Així, la Basílica Arxiprestal de Santa Maria la Major de Morella, el Museu Temps de Dinosaures, la Presó del segle XIV i les pintures rupestres de Morella la Vella es podran visitar des de l’1 d’abril i fins al 12 amb horaris especials. Aquestos es poden consultar a la pàgina web turística de Morella en un apartat especial que resum tots els horaris dels monuments oberts. A més, en aquest també apareix la informació dels establiments d’hostaleria i els seus serveis. El dissabte tindrà lloc el concert del Dúo Granados-Casanova piano a cuatro manos al Teatre Municipal a les 19.30 hores. Finalment, cal explicar que es mantenen les misses d’avui i demà, però no les processons tradicionals de la Setmana Santa.

Els diferents espais de Morella s’han adaptat per a complir les mesures de seguretat i distància social i garantir la salut de les persones. Així, la regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder, ha recordat que “cal seguir totes les mesures establertes per les autoritats sanitàries i evitar els contagis de la COVID-19”. L’edil ha explicat que “els espais municipals i establiments estan senyalitzats i segueixen les normatives establertes, però és obligació de totes i tots seguir-les per a garantir la salut” i ha insistit que “en aquestos dies que augmenta l’afluència de gent a Morella, cal extremar la precaució i respectar els aforaments i horaris marcats”.

Finalment, des de l’Ajuntament de Morella s’insisteix a extremar la precaució per a evitar contagis de la COVID-19. Durant els dies festius es reforça la vigilància de la Policia Local, la Guàrdia Civil i Protecció Civil a Morella i altres poblacions turístiques, per la qual cosa, es recorda que cal seguir les “mesures i restriccions per a garantir la salut i seguretat de totes i tots”.

Directe