Ares ofereix visites guiades i observació d’ocells en el pont de Setmana Santa

Es faran del divendres 2 al dilluns 5 d'abril

L'oficina de turisme d'Ares, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament i l’Oficina de Turisme d’Ares del Maestrat han organitzat activitats per a tota la família amb motiu del pont de Setmana Santa, del divendres 2 al dilluns 5 d’abril. D’aquesta manera, el dissabte 3 d’abril a les 17h, es podrà visitar la Nevera dels Regatxols, antic edifici de magatzematge de neu. La visita, que començarà en l’Oficina de Turisme, té un cost de 1’5 euros en l’entrada infantil i de 3 euros en l’adulta. Per a més informació i reserves contactar amb l’Oficina de Turisme telefonant al 669 304 830.

Per la seua part, el diumenge 4 es realitzarà l’activitat “Els Ocells del Maestrat”. A les 9.30h començarà aquest recorregut guiat per a descobrir els ocells de la zona. El preu és de 5 euros en modalitat infantil i 15 euros en l’adulta. Reserves i informació contactant amb Actio Birding, organitzadors de l’esdeveniment, telefonant al 666 078 983 o enviant un correu electrònic a info info@actiobirging.com.

Pintures rupestres
i molins

A més de les visites amb horari fixat, també s’ofereixen altres visites baix cita prèvia i reserva en l’Oficina de Turisme. Així, contactant amb l’Oficina de Turisme, on s’informarà de les tarifes i horaris, es pot conèixer el centre d’interpretació de la Nevera dels Regatxols; es realitzen visites guiades al nucli urbà i al Museu de la Cova del Castell; i es pot realitzar una ruta pel Barranc dels Molins, declarat Bé d’Interès Cultural, i el Molino Sol de la Costa. En el cas de la visita al Barranc dels Molins cal telefonar al 660 950 792.

Cal indicar que des del Museu de la Valltorta s’organitzen visites guiades durant tot el pont de Setmana Santa a les pintures rupestres del Cova Remígia i al Cingle de la Mola Remígia. Informació i reserves telefonant al 964 336 010.

Aquelles persones interessades a conèixer el Barranc dels Horts podran fer-ho sol·licitant autorització prèvia a la Fundació Caixa Castelló escrivint un correu electrònic a medioambiente@fundacioncajacastellon.es.

Directe