Benassal reprén les visites guiades

Tot i la pandèmia, més de 1600 turistes van visitar l'any passat la localitat

L’Oficina de Turisme de Benassal ha tornat a posar en marxa les visites guiades a la població. Així, cada divendres i dissabte a les 12h i a les 17h els visitants tenen l’oportunitat de conéixer, entre d’altres, els encants del seu nucli històric, la Torre de la Presó, el Forn de dalt o l’Aula museu Carles Salvador.

I és que són molts els turistes que passen cada any per la població de l’Alt Maestrat atrets pels seus reclams històrics, naturals i culturals. Tenint en compte les dades registrades el 2020 per l’Oficina de Turisme, un total de 1662 persones van conéixer la localitat, amb 2111 demandes d’informació i un total de 536 atencions registrades. Els visitants volien saber més, principalment, de Benassal, l’Alt Maestrat , la Comunitat Valenciana, els Parcs Naturals, balnearis i spas, associacions culturals, gastronomia, turisme rural i rutes senderistes.

La procedència va ser majoritàriament nacional, amb 1575 persones arribades majoritàriament de la Comunitat Valenciana, però també amb turistes de Catalunya, Madrid, Aragó, País Basc, Andalusia, Navarra, Castella-La Manxa, Castella i Lleó, Balears, La Rioja, Galícia i Canàries. També cal esmentar l’arribada de 36 turistes internacionals, principalment de França i Rússia, però també provinents de països com Polònia, Romania, Alemanya, Irlanda o Argentina.

Cal recordar que l’aclamada aigua de la Font d’en Segures o el fascinant Paratge Natural Municipal del Rivet, amb la seua microreserva de flora i fauna, són altres dels al·licients que no es poden perdre els visitants de Benassal.

Directe