Sis plaques de ceràmica amb codis QR promocionen el patrimoni de La Iglesuela

Mitjançant el mòbil es pot accedir a la informació sense cap cost

Sis plaques de ceràmica amb codis QR promocionen el patrimoni de La Iglesuela

L’Ajuntament de la Iglesuela del Cid aposta pel turisme segur amb els codis QR amb la instal·lació de sis plaques de ceràmica amb aquests codis pels diferents carrers i monuments del poble per a ampliar la informació turística i per a posar en valor tot el patrimoni.

El funcionament d’aquesta iniciativa és molt senzill. “Mitjançant el telèfon mòbil s’escaneja el codi i s’accedeix a la informació sense cap cost, que troba disponible tant per a llegir en text com per a ser escoltada. L’audioguia està disponible en quatre idiomes, castellà, anglès, francés i alemany. A més, també inclou un xicotet vídeo en llenguatge de signes per a fer-ho encara més inclusiva”, expliquen fonts municipals a les xarxes socials.

Aquesta novetat suposa una gran oportunitat per a mantindre viva la informació turística de la Iglesuela del Cid malgrat la pandèmia causada per la Covid-19. El sistema de codis QR “permet conéixer de manera independent i autònoma el patrimoni del municipi les 24 hores del dia els 365 dies de l’any”, conclouen.

Directe