“Vilafranca terra de vida”, vídeos per promocionar el poble

Nova campanya turística a Vilafranca

Video Thumbnail
"Vilafranca terra de vida", vídeos per promocionar el poble
Nova campanya turística a Vilafranca

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca ha llançat una nova campanya promocional del municipi. Es tracta de ‘Vilafranca, terra de vida’, una sèrie de 10 vídeos que s’aniran publicant durant tot aquest any 2021 i que pretén donar a conèixer tota l’oferta turística que ofereix Vilafranca. La nevada d’aquest mes de gener ha estat el punt de partida per a ‘Vilafranca, terra de vida’ ja que la neu es considera un element important en matèria de turisme, com explica el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Bruno Morraja.

La sèrie de vídeos de ‘Vilafranca, terra de vida’ arriba amb moltes propostes i temàtiques diferents per fer aquesta promoció el més completa possible de cara al sector turístic.

Sembla que la Covid-19 està fent canviar els hàbits turístics de la població i que cada vegada augmenta més l’interès per la natura, el medi ambient, el senderisme i les activitats a l’aire lliure.

Des de la Regidoria de Turisme es demana també als vilafranquins i vilafranquines que reforcen la promoció dels videos fent d’ambaixadors del seu propi poble allà on vagen. Sembla que la promoció ‘bocaorella’ és sempre la més efectiva.

‘Vilafranca, terra de vida’, un conjunt de vídeos d’uns 2 o 3 minuts de duració fruit del treball del realitzador local Raúl Monterde i amb la col·laboració de David Marín que veuen la llum per donar a conèixer tots els racons de Vilafranca i promocionar tot allò interessant a nivell turístic.

Directe