Els turistes de la Comunitat Valenciana, majoritaris durant el pont d’octubre

A Benassal es pot gaudir de menús especials pel "Mes de l'Avellana"

El personal de l’Oficina de Turisme de Benassal no ha parat de treballar durant el pont d’octubre. I és que han sigut molts els qui han triat Benassal com a destinació turística entre el 9 i el 12 d’octubre. Així, en les visites guiades al nucli antic del municipi els assistents han pogut conéixer el Castell de la Mola, l’Església de l’Assumpció, la Torre de la Presó o la Casa dels Miralles – Sánchez de Cotanda.

Des de l’Oficina de Turisme s’ha destacat la gran presència de visitants de la Comunitat Valenciana, així com el seu interés per la història de Benassal, la gastronomia de l’Alt Maestrat i la famosa Aigua de Benassal. Cal recordar, a més, que durant el mes d’octubre es pot gaudir de menús especials elaborats amb motiu del Mes de l’Avellana, així com adquirir productes dolços i salats amb aquesta fruita seca com a matèria primera.

Directe