Morella és una de les poblacions més buscades de turisme rural pel pont d’octubre

Es proposa una interessant programació cultural amb presentacions de llibres, música i cinema

A les portes d’un pont amb dos dies festius com seran el 9 i 12 d’octubre, units al cap de setmana, s’espera una molt bona ocupació per les reserves que hi ha realitzades i el nombre important de consultes que s’estan rebent en l’oficina de turisme.

Cal recordar que la tardor és una de les millors èpoques per vindre a gaudir de la nostra Ciutat, amb els productes de temporada a nivell gastronòmic, la natura o la visita patrimonial al conjunt històric de Morella. És per això que des de Morella Turística es va llançar la campanya Redescobreix Morella. Una campanya que recorda que som un destí fabulós per relaxar-se, reconnectar i recarregar.

Vídeo promocional “Redescobreix Morella”

De fet, tal com s’ha conegut avui, per part de diferents buscadors d’allotjament turístic, Morella destaca com un dels destints més buscats. El portal Clubrural.com indica que els municipis més demandats són Ochagavía (Navarra), Morella (Castelló), Yeste (Albacete), Cazorla (Jaén) i Arcos de la Frontera (Cádiz) i les comarques favorites són el Pirineu aragonès, la Serra de Cazorla i el Pirineu Oriental.

Agenda
cultural

Durant aquestes dates podrem gaudir d’un seguit d’actes culturals que es sumen a la possibilitat de visitar el conjunt de monuments de la Ciutat com són el Castell, Arxiprestal, museu de Dinosaures o Presons.

El proper divendres 9 d’octubre, a les 19.30 h. i al Teatre Municipal tindrà lloc la presentació del llibre ‘Si te quedas en Morella…’ de l’escriptora Teresa Cameselle, premi Letras del Mediterraneo. No serà aquest l’únic llibre que es presentarà a Morella el cap de setmana cultural perquè a l’endemà, al mateix lloc i a les 19.30 h. serà presentada l’obra ‘El retablo barroco en las comarcas castellonenses de diócesis de Tortosa’ d’Ester Forner.

La música clàssica també tindrà cabuda dintre de la programació morellana amb un concert del cicle Morella Sonora que també serà ofert al Teatre Municipal el diumenge 11 a les 19.30 h. Es tracta d’un concert interpretat per Eduardo Pascual a la guitarra i Francesco Mannis a la flauta. Els actes culturals acabaran el dilluns dia 12 a les 19 h. amb la projecció de la pel·lícula ‘La Inocencia’ al Cinema Municipal.

A més cal recordar que es pot visitar a la Sala del Consell de l’Ajuntament de Morella l’exposició ‘Lugares vividos’ de l’artista Robert Lengua. Es tracta d’una exposició fotogràfico-artística englobada dintre del cicle Imaginària que organitzen la Universitat Jaume I, la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Morella i que mostra tota una sèrie d’escenaris idíl·lics visitats per l’artista.

La regidora de promoció turística Mª Carmen Escuder destaca que “com diu la nostra campanya Morella és un molt bon destí durant la tardor i esperem rebre a molts de visitants que gaudisquen de la nostra Ciutat i el bon treball de tot el sector”.

Directe