Els encants de Benassal a l’abast de la mà

Amb diferents visites guiades organitzades pel personal de l'Oficina de Turisme

Els encants de Benassal a l’abast de la mà

Durant tot el cap de setmana, grans i menuts, veïns i visitants, han gaudit dels racons de Benassal amb diferents visites guiades organitzades pel personal de l’Oficina de Turisme. El divendres es va conèixer el nucli històric del municipi, en el qual destaquen, entre d’altres, la Torre de la Presó, els Porxos de la Mola i el Forn de Dalt.

El dissabte es va fer un recorregut per la microreserva protegida del Paratge Natural Municipal El Rivet en el qual es va recórrer l’entorn natural i es va visitar el Centre d’Interpretació i, el diumenge, es va dur a terme una visita pel patrimoni de la Pedra Seca, declarada Patrimoni Cultural Immaterial per la UNESCO.

Directe