La Taula del Sénia promociona el territori en una sèrie de vídeos

La Mancomunitat aprofita la desescalada per apropar-se al turisme de proximitat

La Mancomunitat de la Taula del Sénia ha realitzat diversos vídeos promocionals dels pobles que abasten aquest territori per a impulsar la seua importància històrica i natural. La seua gerent, Tere Adell, explica que amb aquesta iniciativa es vol promocionar tot el territori i, encara més de cara a la desescalada d’aquesta situació amb la pandèmia del virus que pot apropar al turisme de proximitat. Aquest territori serà especialment convinent per a visitar durant aquest any en què el turisme de proximitat i nacional guanyarà terreny al internacional.

Tere Adell és la gerent de la Mancomunitat de la Taula del Sénia

Per ara s’han mostrat dos dels 15 vídeos promocionals en les xarxes socials de la mancomunitat i a poc a poc aniran veien la llum la resta. Amb aquests vídeos promocionals s’espera que més gent tinga curiositat per veure el patrimoni històric, natural i gastronòmic de la zona i que aquest turisme guanye força davant del de llocs massificats arran de la pandèmia del coronavirus.

Directe