Culla entra a formar part de Los Pueblos más bonitos de España

Amb la nova incorporació, la Comunitat Valenciana compta amb cinc pobles a la xarxa

Des d’aquest cap de setmana Culla ha passat a formar part de l’Associació Los Pueblos más bonitos de España.

En paraules de Francisco Mestre, president de l’associació, “avui és un dia d’orgull i de felicitat per a tot el conjunt de pobles que formen part d’aquesta xarxa, en el qual donem la benvinguda a Culla, que passarà a ser part de la nostra gran família, bells pobles que han superat una rigorosa auditoria gràcies al treball de generacions de veïns, que han cuidat i protegit el patrimoni cultural, arquitectònic i paisatgístic heretat”.

“Tots els veïns d’aquests pobles treballen avui per a deixar als seus fills un poble bell i viu, i estic convençut que gràcies a l’esforç de tots, aquests petits pobles, continuaran sent tractats amb cura per moltes generacions futures d’habitants“.

Directe