El Patronat Provincial de Turisme coordina la participació dels municipis de Castelló en Fitur

La Fira Internacional de Turisme se celebrarà a Madrid del 22 al 26 de gener de 2020

El Patronat Provincial de Turisme ha fet els primers passos per a coordinar l’acció conjunta que, sota el paraigua de l’organisme autònom de la Diputació de Castelló, desenvoluparan els municipis de costa i interior de cara a la pròxima edició de Fitur, la Fira de Turisme Internacional, que se celebrarà del 22 al 26 de gener a Madrid.

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha reunit en les noves dependències de la institució provincial a representants municipals i tècnics d’aquelles localitats que té previst promocionar els seus productes turístics en la fira. Una trobada que ha servit per a coordinar el protocol a seguir en un dels fòrums turístics més rellevants d’Europa.

Esports, cultura, gastronomia i festivals tornaran a ser algunes de les principals apostes de la institució provincial, que contempla de nou la posada en valor de l’oferta turística de sol i platja de la Costa Flor del taronger, així com la potencialitat i els recursos naturals de l’interior de la província.

Virginia Martí, acompanyada per la gerent del Patronat Provincial, Virginia Ochoa, ha abordat també el pla de fires de l’organisme autònom per a prémer l’opinió dels municipis i l’opció de participar de la mà de Patronat.

Directe